MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Nowy lider Tour de France. Wygrał etap i objął prowadzenie w klasyfikacji generalnej!

Nowy lider Tour de France. Wygrał etap i objął prowadzenie w klasyfikacji generalnej!

Urodziła się w Złotnikach Kujawskich. Pani Stefania skończyła 100 lat

Urodziła się w Złotnikach Kujawskich. Pani Stefania skończyła 100 lat

Polecamy

Przegląd prasy z Piły w czerwcu

Przegląd prasy z Piły w czerwcu

Jastrowie: Znaleziono ciało Łukasza Doroszczyka

AKTUALIZACJA
Jastrowie: Znaleziono ciało Łukasza Doroszczyka

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi