"Jesień na talerzu" - takie było hasło konkursu kulinarnego, który zorganizowano w Zespole Szkół Gastronomicznych w Pile. Do rywalizacji stanęło dwanaście dwuosobowych drużyn. Każda z nich miała dwie godziny na przygotowanie dania.
Konkurs kulinarny - wyniki
Pierwsze miejsce zajęli Jakub Habet i Paweł Zdrenka, którzy przygotowali zakąski "Odlotowa jesień". Drugie miejsce zdobyły Paulina Klocek i Wiktoria Banaś za danie o nazwie „Polędwiczka w tajemniczej otulinie”.Trzecia lokata przypadła Aleksandrze Kędziorze i Mateuszowi Czarneckiemu, którzy przyrządzili zupę krem z grzybów leśnych.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?