Piła. Od soboty otwarte są ogródki restauracyjne. Obejrzyjcie zdjęcia

RED.
15 maja weszło w życie rozporządzenie, które pozwala restauratorom przyjmować klientów na świeżym powietrzu w tzw. ogródkach restauracyjnych. Prowadzenie takiej działalności stacjonarnej jest możliwe, pod warunkiem, że klienci zajmują co drugi stolik i odległość między stolikami wynosi co najmniej 1,5 metra.

Odwiedziliśmy w sobotę w godzinach popołudniowych (przed godz. 15.00) oraz w wieczornych (przed godz. 20.00) kilka ogródków gastronomicznych w Pile. W niektórych miejscach nie było wcale konsumentów, w innych było ich niewielu. Być może powodem była kiepska pogoda. Wyjątek stanowił Wyspiarz, który był oblegany przez liczne grono osób.

Czy biały chleb jest zdrowy?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie