50 kilogramów ziemniaków przygotował dla swoich klientów ,,Irish Pub’’ na Dzień św. Patryka. Nie była to jedyna atrakcja sobotniego wieczoru. Gości wchodzących do pubu już od drzwi witały dźwięki irlandzkiej muzyki. Na stole czekały na nich irlandzkie przysmaki: chleb ze smalcem wg specjalnej receptury barowej oraz ciepłe bułeczki z sojowym smalcem. Na zewnątrz rozpalono ognisko, przy którym siedzieli amatorzy pieczonych ziemniaków. Byli wśród nich Justyna Budziak, Michał Odyniec, Krzysztof Samolewicz i Radosław Bryła.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?