MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Właściciel Arki o przegranej walce o Ekstraklasę: Nie jest to przypadek

NOWE
Właściciel Arki o przegranej walce o Ekstraklasę: Nie jest to przypadek

Andrzej Mazurczak: Teraz mamy atut parkietu i trzeba to obronić

Andrzej Mazurczak: Teraz mamy atut parkietu i trzeba to obronić

Polecamy

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Zderzyły się dwa busy. Dwie osoby poszkodowane

Zderzyły się dwa busy. Dwie osoby poszkodowane

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka